page

Arnie Says genser

Det norske merket Arnie Says tilbyr et uimotståelig utvalg av fin strikk man bare må unne seg i disse kalde vintermånedene. De nydelige strikkegenserne av den mykeste kasjmir har blitt et varemerket for Arnie Says. Designeren som står bak Arnie Says, Linn Larssen, er utdannet designer og modellør fra Esmod. Hun beskriver merket sitt som kvalitetsbevisst og rent, samtidig som det er comfy.

Arnie Says lager kvalitetsprodukter av italiensk materialer som herlig kasjmir, angora, bomull, myk alpakka- og merinoull. Finbeck og Fia tilbyr et brett utvalg av Arnie Says gensere til en hver anledning. Med gensere fra Arnie Says i klesskapet vil du alltid finne noe å ha på deg. Hva med en avslappet strikkegenser i det mykeste kasjmir over skjorten på jobb? Med deres unike og gode kvalitet av klesproduksjonen, har Arnie Says blitt en bestselger på kort tid.

Vi fokuserer på kvalitetsmerker!
 
Hos Finbeck og Fia fokuserer vi kun på kvalitets- og premiummerker. Våre håndplukkede leverandører gir oss det beste av sesongens mote og vi er stolte av å kunne representere de gode merkene som Arnie Says. Bli forelsket i genserne fra Arnie Says som kan brukes året rundt. Finn din favoritt genser i dag og bestill fra vår nettbutikk.
 
Besøk oss gjerne for å finne litt inspirasjon og veiledning til hvordan du kan oppgradere din garderobe.  Dersom du har spørsmål eller noe annet vi kan hjelpe til med, så er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.
Telefon: 320 60 690 eller E-mail: butikk@finbeckogfia.no