Du har ingen varer i handlekurven.

CARDSOME

CARDSOME ER ET OSLO-BASERT LIVSSTILMERKEVARE stiftet I 2014 AV DEN KREATIVE DUOEN LIN STRØMSHEIM & PERNILLE WILLE VÅGE, BEGGE MED BAKGRUNN FRA DESIGN OG REKLAME. MED EN PASSION FOR LUKSUS OG ATTITUDE HAR DE SKAPT ET BOLD UNIVERS MED PRODUKTER SOM SPENNER FRA BÆREKRAFTIG MOTE OG COOLE INTERIØROBJEKTER TIL EKSKLUSIVE KORT MED HUMOR – ALT LAGET I HØY KVALITET MED EN TIDSAKTUELL ÅND.

Filters
elementer per side
For å gå på ski eller afterski eller kun til fitid. Laget av en myk, organisk bomull med fleecerygg. God passform og komfort. Gjør denne klassiske genseren din favoritt Genseren har en kort modell med "piste" på brystet og "off" på ryggen i sort paljetter. COLOUR: Ivory • COMPOSITION: 100% organic cotton • Black sequins applications • Long rib cuffs • Made in EU • CARE: Machine wash cold, no tumble dry.
Fra kr 1 699,00 inkl. mva.
Denne genseren er perfekt til deg som vil ha en litt mer sporty look. Det er en langermet genser med rund hals og trykk med brodert tekst på brøstet med teksten "Freerider". Den har splitter i siden og er noe kortere fram og lengere bak. Den har å lite ruffere detaljer i form av "slitne" kanter på mansjetter, halsen og nederste kanten på strikken i livet. Normale i størrelsen.
Fra kr 1 499,00 inkl. mva.
. Myk og deilig college zip-genser i hvit økologisk bomull, designet i Norge. Perfekt hverdagsgenser eller om du tar en tur på hytta/afterski! Genseren har en kort modell med ski på brystet og stort brodert print på ryggen i sølv.
Fra kr 1 699,00 inkl. mva.
Myk og deilig college genser i økologisk bomull, designet i Norge og produsert i Europa. Perfekt hverdagsgenser om du tar en tur på hytta eller afterski! Genseren har en kort modell med "piste" på brystet og "off" på ryggen. Bokstavene glitrer! Liten splitt i hver side!
Fra kr 1 499,00 inkl. mva.
Filter Clear All
Min: kr 1 499,00 Max: kr 1 800,00
kr1499 kr1800