Du har ingen varer i handlekurven.

Ella & Il - Fransk eleganse møter norsk komfort

Ella & Il - Fransk eleganse møter norsk komfort

Ella & Il, et fremadstormende norsk merke, kombinerer på en imponerende måte fransk designestetikk med norsk komfort. Merket viser at stil og behagelighet ikke trenger å stå i veien for hverandre, men kan eksistere i perfekt symfoni. Født i 2014 av to norske svigerinner, Ella & Il representerer en fusjon av skandinavisk enkelhet og fransk designestetikk, noe som gir oss stilen vi er kjent med i dag.

Det hele startet med et behov. I et marked overfylt av stil og trend, var det ikke nok fokus på daglig komfort. To svigerinner oppdaget et klart tomrom i klesindustrien. De kastet seg på ideen om å skape et merke som kledde kvinner i behagelige klær uten å gå på bekostning av stil eller kvalitet, og Ella & Il ble født.Fransk stil, norsk komfort

La oss dykke litt inn i den unike kombinasjonen av fransk stil og norsk komfort. Fransk motestil er kjent for sin eleganse, sin tidløse og uanstrengte chicness. Norsk design, derimot, er rost for sin komfort, funksjonalitet og holdbarhet. Når disse to verdenene møtes i klær fra Ella & Il, får du det beste fra begge.

Se for eksempel på Ella & Il Remi Sweater. Denne genseren er et prakteksempel på hvordan dette merket kombinerer fransk designestetikk med norsk komfort. Den har en avslappet, men likevel elegant silhuett som skriker fransk chic, og er laget av det mykeste kasjmir, som skal holde deg varm på kalde norske dager.

Ikke bare Remi Sweater, men hele kolleksjonen av Ella & Il kler er preget av denne unike sammenslutningen.

Fra familiært behov til internasjonalt anerkjent merke

Ella & Il startet med et beskjedent ønske fra to svigerinner om å gi kvinner klær de faktisk ville føle seg komfortable i hele dagen. De satte seg ikke bare på å lage klær, men å lage et merke som representerer komfort, kvalitet og stil, og tar hensyn til det virkelige behovet for funksjonelle klær.

Siden 2014, har Ella & Il vokst fra å være et lite, familiært prosjekt til et merke som er kjent og elsket av mange kunder rundt om i verden. De har utvidet sitt opprinnelige tilbud og inkluderer nå også barn med sin ella&il kids i 2018, og menn med den nye "il"-kolleksjonen i 2021.

Ella & Il Hedda Chunky Cardigan viser også merkets konstante forfølgelse av komfort og stil. Denne tykke, strikkede cardiganen er perfekt for de kjølige norske månedene, men dens moderne fasong gir den også en touch av fransk chic.

ELLA & IL HEDDA CHUNKY CARDIGAN

For oss her på Finbeck & Fia er det en stor glede å introdusere og anbefale Ella & Il. Et merke som tror på kombinasjonen av komfort og stil. Et merke vi er stolte av å ha i vår butikk.

Vi innbyr deg til å utforske Ella & Il kolleksjonen på vår nettside. Utforsk merket som kombinerer fransk eleganse med norsk komfort med noen få klikk. Ella & Il gir deg den perfekte miks av komfort og stil, og du vil føle forskjellen fra det øyeblikket du tar på deg deres klær.

 

Legg igjen din kommentar