page

FiveUnits bukser på nett

Dine favorittjeans finner du her hos Finbeck og Fia!

FiveUnits er et sofistikert håndverk som har den perfekte passformen for deg. For FiveUnits er hovedfokuset å finne bukser som er noe for alle- enten du er ute etter super slim fit eller noe som gir deg komfort. De legger den beste innsatsen i å velge de riktigste materialer som passer for hver enkelte jeans.

Med lidenskap for god denim, er det Københavnsbaserte merke fullt dedikert til å bruke de nyeste innovative tekstiler for å lage sofistikerte stiler. Buksene fra FiveUnits er ikke ment for å være ”en annen original”, men mer om å skille seg ut fra mengden og holde et godt samarbeid med jeans-elskede kvinner. Vi i Finbeck og Fia er opptatt av å levere gode kvaliteter til våre kunder og mener derfor at buksene fra FiveUnits er et must å ha i klesskapet.

Besøk oss gjerne for å finne litt inspirasjon og veiledning til hvordan du kan oppgradere din garderobe. Dersom du har spørsmål vedrørende FiveUnits bukser eller noe annet vi kan hjelpe til med, så er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Telefon: 320 60 690 eller E-mail: butikk@finbeckogfia.no