Du har ingen varer i handlekurven.

FWSS

Filters
Smal og figurnær cardigan med flatterende ribbestrikk, strikket krage, knappestolpe med perleknapper, brede mansjetter og splitter nede i sidene.
Fra kr 949,50 inkl. mva.
Skitgenser med smal passform. Genseren har høy krage og elastisk materiale har utmerkede varmeegenskaper. Den fungerer perfekt som undertøy ved alpinkjøring, men den er også stilig i det urbane miljøet. 88 % polyester, 12 % elastan
Fra kr 1 599,00 inkl. mva.
FWSS Boogie Thing Jumper er en polo genser strikket av et mykt 100% merinoullgarn. Den har en polokrage, en ren V-utringning, ribbestrikk i nederkant og mansjetter og en midtre koblingssøm. Stilen har en avslappet og rett passform. Perfekt over jeans eller skreddersydde bukser.
Fra kr 2 699,00 inkl. mva.
How Long Cable Knit er en langermet genser strikket av et mykt 100% merinoullgarn. Den har et pent detaljert kabelstrikket mønster foran, vanlige strikkede ermer og bakpanel, ribbestrikkede mansjetter, nederkant og utringning og fallende skuldre. En myk og koselig genser med en avslappet og oversized passform perfekt for kalde netter og kaldere årstider.
Fra kr 2 599,00 inkl. mva.
Bordeaux er en ribbestrikket lue med brettet nederkant i en myk og varm angoramiks. Perfekt å ha med under kaldere årstider.
Fra kr 799,00 inkl. mva.
Stilig strikkegenser som er strikket av et mykt alpakkagarn med ribbestrikket søm og høy hals. Genseren har avslapped silhuett og knappelukking i halsen setter sitt preg på plagget. En trendy genser som garantert vil holde deg varm i våre kjøligere årstider. Avslappet passform og høy hals
Fra kr 2 599,00 inkl. mva.
Fra kr 2 499,00 inkl. mva.
Genseren er passe løs og ledig i ribbestrikk i beige/ grå print. avslappet passform med rund hals. Tøft asymmetrisk print på ermer.
Fra kr 2 499,00 inkl. mva.
Komfortabell genser med relaxed passform. Ribestrikk i hals og nede på armer. Laget på sertifisert fabrikk for oranisk bomull.
Fra kr 1 599,00 inkl. mva.
Oversized genser, rib i hals, nede i armer og bunn på genser.laget av 100% oransik bomull fleece. Sidesømmer nede i front. loose fit og droppede skuldre
Fra kr 799,50 inkl. mva.
SKINNKJOLE I LETT A FORM. LENGDE LITT OVER KNERNE. GLIDELÅS PÅ RYGG
Fra kr 3 299,50 inkl. mva.
Avslappet kort kjole som faller pent. Kjolen har litt vidde og kan pyntes opp og ned. Passer til alle annledninger
Fra kr 999,50 inkl. mva.
Skjorten har klassisk krage, ballongermer, skjult knappestolpe og avrundede kanter.Brystet er dekorert med et moderne blomsterbroderi som gir skjorten det lille ekstra.
Fra kr 1 999,00 inkl. mva.
Oversized og loose fitt topp. Den er laget av organisk bomull på sertifisert fabrikk. Dropede skuldre samt rib i hals og nede.
Fra kr 799,00 inkl. mva.