Du har ingen varer i handlekurven.

Garment Project - Mer enn bare en sneaker

Garment Project - Mer enn bare en sneaker

Garment Project –  med basis i dansk design – har klart å bane seg vei inn i hjertene til skoentusiaster over hele verden. Et veritabelt unikum i sneaker-verdenen, konstruert av Kent Rau Madsen, en tidligere ansatt hos Nike - hans estetikk og vågale design har virkelig latt seg gjelde.

Siden dets oppstart i 2013, har Garment Project raskt blitt en ledende aktør på sneaker-markedet.  Med dette som utgangspunkt, tar vi en nærmere titt på deres ikoniske modell – Classic Lace.

Inspirasjonen bak Garment Project

Madsens tid med Nike er tydelig merkbar i Garment Projects tilnærming til design og produksjon. Hans tid i klesindustriens giganter har gitt ham dyktighet til å fusjonere estetikk med funksjonalitet, noe som resulterer i en sko som ikke bare ser bra ut, men som er behagelig å ha på seg.

Classic Lace – Står ut fra mengden

Classic Lace er et perfekt eksempel på denne kombinasjonen. La oss begynne med utseendet – Den minimalistiske designen og de ikoniske lissene, komplimenteres elegant av mer industrielle detaljer som kontrastsømmene. Dens utseende er redefinert og elegant, noe som umiddelbart skiller den ut fra mengden.

Så kommer vi til de tekniske detaljene – Denne modellen er utstyrt med en såle designet for optimal komfort, samt en konstruksjon som er rettet mot langvarig bruk. Det er disse små, men viktige elementene, som skiller Classic Lace fra det overfylte sneaker-markedet.

GARMENT PROJECT SNEAKERS HERRE

GARMENT PROJECT SNEAKERS HERRE

Se her

GARMENT PROJEKT SNEAKERS DAME

GARMENT PROJEKT SNEAKERS DAME

Se her

Håndlaget kvalitet fra Portugal

Hver eneste sneaker fra Garment Project er håndlaget i Portugal. Det er en forskjell du kan føle. Den håndlagde produksjonsteknikken gir suveren kvalitet, som igjen fører til pålitelighet og holdbarhet. Fra sømmer til liming – hver eneste detalj er utsøkt gjennomført.

Dette, kombinert med høy kvalitet materialer som er nøye utvalgt, gir hver eneste par en følelse av luksus og eksklusivitet. Det gjør at hver sko holder mye lenger, selv under de tøffeste forholdene, og derfor har Garment Project en stabil posisjon i det konkurransepregede markedet.

Ikke undervurder kraften som ligger bak hvert eneste par av Garment Project sneakers. Hvert par springer ut av en design-drevet kultur, kombinert med teknisk kompetanse og en dedikert produksjon. Det er mer enn bare en sneaker – det er en kombinasjon av stil, komfort og høy kvalitet. Som et resultat, har du en skomodell som er laget for å vare og laget for å bli elsket.

Classic Lace fra Garment Project er derfor et ekstraordinært eksempel på hva som kan oppnås når design møter kvalitet, og en sneaker som er et must i enhver skoentusiasts kolleksjon. Finbeck & Fia er stolte av å kunne tilby Garment Project blant våre merker, og vi inviterer deg til å oppleve Classic Lace for deg selv. Den er mer enn bare en sneaker, den er mote i bevegelse.

Legg igjen din kommentar