page

Herreklær på nett

Vi i Finbeck og Fia brenner for mote og tilbyr et stilfullt herresortiment. Du vil finne alt innenfor moderne herreklær, da vi har et brett utvalg av merkeklær du vanligvis ikke finner i andre butikker. Vi jobber hele tiden med å utvikle vårt sortiment til herrer for holde våre kunder oppdaterte på siste mote.

 
Det viktigste for oss i Finbeck og Fia er at du skal finne klær som du elsker. Vi er stolte av å representere gode merker som blant annet de klassiske merkene, Morris og Gant.
Ved hjelp av god service og sterkt engasjement tror vi at vi kan forenkle hverdagen til våre kunder. Med vårt utvalgte sortiment tilbyr vi menn å skape sin personlige stil og holde garderoben deres oppdatert med både moderne merkeklær og klassiske herreklær til enhver anledning.
 
Besøk oss gjerne for å finne litt inspirasjon og veiledning til hvordan du kan oppgradere din garderobe. Dersom du har spørsmål eller noe annet vi kan hjelpe til med, så er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Telefon: 320 60 690 eller E-mail: butikk@finbeckogfia.no