Du har ingen varer i handlekurven.

JAKKER

Filters
Cath Fake Fur er en vakker, lang, falsk pels med hette. den har to romslige side lommer og skjulte knapper fra halsen og ned. A formet modell som går ned til kneet. Det luksuriøse utseendet og den myke berøringen får deg til å bli forelsket i denne vakre pelsen. . Noe stor i størrelsen - anbefaler å gå ned dersom du vipper. Inneholder: 100% polyester
Fra kr 1 899,00 inkl. mva.
Janne Fake Fur Jacket er en lang falsk pelsjakke fra Ella & Il med dobbel knapp og bred krage. Det luksuriøse utseendet og den myke berøringen får deg til å bli forelsket i denne vakre pelsen. 100% polyester
Fra kr 1 999,00 inkl. mva.
Barsky dunjakke til ski og hverdager fra Fusalp.
Fra kr 8 999,00 inkl. mva.
Jakke fra norske UBR som er en teknisk jakke for vår og sommer. Den er kort, Ultralett, og med full stretch , er vantett og har to veis zip.
Fra kr 4 999,00 inkl. mva.
Morten Jakke i en Ull, Polyester og Akryl miks fra NN07. Kraftig sherpa fleece, designet med en toveis glidelås og med høy krage for ekstra varme. Normal i størrelsen. 40% Wool 40% Acrylic 20% Polyester
Fra kr 1 999,00 inkl. mva.
Jakken er med hette og har lettdun bak og i front med armer i jersey stoff. Den har dobbel glidelås i front og lommer på hver side med glidelås.
Fra kr 3 299,00 inkl. mva.
Vendbar jakke fra Parajumpers. Kan vrenges og brukes på to sider. Jakken er med hette og høy hals. den har logo på ene armen og to-veis glidelås. Superlett jakke Litt liten i størelse 100% polyester Foret med 90% dun og 10% fjær
Fra kr 5 999,00 inkl. mva.
hettegenser fra Parajumpers i myk fleece med blandede bomullsarmer. Fôret og polstret, den har to lommer foran, høyt ribbestrikk i bunnen, glidelåslukking med innvendig nedfellbar fal. Brukes som høst/vårjakke eller om vinteren under yttertøy.
Fra kr 4 499,00 inkl. mva.
Parajumpers Rhino svart bomberjakke med hette i mykt fleecestoff og svart stoff med justerbar hette, gul spenne på nakken, tre lommer foran og en innside. Bandete mansjetter og nederkant. Dobbel glidelås.
Fra kr 4 599,00 inkl. mva.
Geena dunjakke fra Parajumpers til dame.
Fra kr 4 499,00 inkl. mva.
Irene dunjakke fra Parajumpers.
Fra kr 5 499,00 inkl. mva.
Jakken er med hette og har lettdun bak og i front med armer i jersey stoff. Den har dobbel glidelås i front og lommer på hver side med glidelås.
Fra kr 3 299,00 inkl. mva.
Bestselgeren Juliet fra Parajumpers har nå kommet i nye farger. Den populære jakken har en slim fit passform og laget i et meshmateriale som holder dunen på plass samtidig som den er deilig og behagelig mot kroppen. Juliet har to funksjonelle lommer i front og en på innsiden, praktisk hette med snøring og lukkes og åpnes med toveis glidelås. Dobbeltkragen i halsen gjør at jakken holder godt på varmen samtidig som ventilasjonshullene under ermene unngår klamhet og sørger for maksimal komfort. En sporty hverdagsjakke som passer perfekt til overgangsesongen!
Fra kr 4 699,00 inkl. mva.
Juliet dunjakke fra Parajumpers.
Fra kr 4 699,00 inkl. mva.
Last Minute, tidløs dunjakke fra Parajumpers til herre.
Fra kr 4 999,00 inkl. mva.
Olivia, sporty dunjakke til dame.
Fra kr 3 499,00 inkl. mva.
Sporty vest fra Parajumpers, Perfect Man. Bilde kommer snart.
Fra kr 3 999,00 inkl. mva.
Finbeck og Fia sin bestselger gjennom mange år Parajumpers Ugo. Perfekt jakke på vår-sommer-høst. Jakken hat lommer med glidelås samt en brystlomme med glidelås. To veis glidelås i fornt. Høy hals. Logo på ene armen samt jakken er super lett.
Fra kr 4 699,00 inkl. mva.
Ugo dunjakke fra Parajumpers til herre.
Fra kr 4 699,00 inkl. mva.
Teknisk og lett frakk til vår sommer og høst fra norske UBR. Denne er vann og vindavstøtende. Lengde er til ca midt på låret.
Fra kr 5 499,00 inkl. mva.
UBR parkas Spektra er en teknisk parka med urbant og luksuriøst uttrykk .Med primaloft fyll og vannsøyle på 20.000 holder den deg både varm og tørr. Jakken passer til temperaturer mellom -15 og +10 grader. Den har en smal passform, har fire vesi stretch og er normal i størrelsen.
Fra kr 7 000,00 inkl. mva.