Du har ingen varer i handlekurven.

JEANS

Filters
Jeans fra Cambio i modellen Parla. Bukserne er i lys denim med perledetaljer front og bak.
Fra kr 2 199,00 inkl. mva.
Smarte jeans fra Cambio med en flot mørkeblåt wash,. den har kontrastfarvet syninger og lynlås-detaljer ved anklerne. 93% bomuld, 5% polyester, 2% elasthan
Fra kr 1 899,00 inkl. mva.
En super god jeans fra Cambio , den har 360 grader stretch ,trange bein å høy på livet . En jeans du blir glad i !!
Fra kr 2 099,00 inkl. mva.
Fin lys stenvasket farge i en myk og behagelig denim. Det er er en smal highwaist-jeans med supergod stretch. Modellen er cropped, det vil si at den er ment å være ankelkort. t
Fra kr 1 499,00 inkl. mva.
Utrolig flotte vintage denim buksen fra Iben. Buksen er en av Ibens bestsellere og er virkelig kul . Jeansen har et høyt liv, to vanlige lommer bak, og ingen stretch. Den har også knapper i front. Det kan være lurt å gå opp på størrelse ettersom det ikke er noe stretch.
Fra kr 1 599,00 inkl. mva.
supermyk kvalitet som bare må prøves på! Buksene har en flatterende og smal passform, 5 lommer og klassiske beltehemper. Knapp og glidelåslukking i gylfen. Kvaliteten er svært myk og stretchy - denne er virkelig en drøm på . Kan oppleves som noe stor i størelse
Fra kr 1 199,00 inkl. mva.
Fra kr 1 499,00 inkl. mva.
Bestselgermodellen Celia. Skinny fit og passe høy på livet. Myk og holdar kvalitet. De perfekte slim fit jeansene fra LOIS God stretch, smale ben, beltehemper og 5-lommer. Buksen er meget behagelig på og holder fin passform.
Fra kr 1 499,00 inkl. mva.
Denne modellen er med god strech og middels høy på livet. Baklommene sitter høyt, noe som gir en flatterende look. Skrålommer foran. Ettersittende helt ned til knærne, der den går ut i sleng.
Fra kr 1 699,00 inkl. mva.
Modellen er høy på livet og smal over hoften. Buksebenet vider ut fra lår til kne og vider ytterligere ned til enden av buksebenet. Buksen har 5 lommer og sømmer er ton i ton med fargen på stoffet. Lukkes foran med glidelås og knapp. Stoffet er av høy kvalitets stretch, noe som også gjør at den former seg pent på kroppen.
Fra kr 1 599,00 inkl. mva.
Modellen er medium-høy på livet, med en smal passform fra livet og ned til leggen som skrår ut til en liten bootcut nederst på bukse benet. Bootcut jeansen er en retro inspirert bukse, som har blitt en kjempe suksess blant våre jeans modeller. Materialet er av myk og komfortabel stretch, som gjør at den er veldig behagelig på. Lukkes foran med glidelås og knapp. Buksen har 5 lommer og sømmer er ton i ton med fargen på stoffet.
Fra kr 1 699,00 inkl. mva.