Du har ingen varer i handlekurven.

LUNE

Filters
elementer per side
Sko fra Lune nr. 28. Gode vintersko, av ekte saueskinn. Holder deg varm om føttene på de kalde høstdager og vinterdager. Normal i størrelsen.
Fra kr 1 699,00 inkl. mva.
Kjempe koselig vintersko fra Lune nr. 29. Skoen er i ektesaueskinn, så du holder deg varm i de kalde dager. Normal i størrelsen. Fargen Gold shimmer, gir et moderne og glitterfullt look til skoen.
Fra kr 1 599,00 inkl. mva.
Stilig vintersko fra Lune nr. 58 i ekte saueskinn. Skoen har en høy bunn, stengning med skolisse og moderne look. Komfortabel og varm på kalde dage. Skoen er i fargen gold shimmer, hvilket gir skoen et glitterfullt og cool utseende. Normal i størrelsen.
Fra kr 749,50 inkl. mva.
Herre tøfler fra Lune nr. 39. Mørk brun tøffel i ekte saueskinn. God myk hyttesko, som holder deg varm i de kalde tider. Normal i størrelsen.
Fra kr 799,00 inkl. mva.
Tøffel til damer fra Lune nr. 01. Skikkelig hyttesko, som holder deg varm på kolde høstdager og vinterdager. Disse tøfler er i ekte saueskinn, som gjør dem ekstra myke og gode. Normal i størrelsen.
Fra kr 799,00 inkl. mva.
Skikkelig komfortabel tøffel fra Lune nr. 83. Koselig og lun hyttesko i ekte saueskinn. God tøffel på kalde høst- og vinterdager. Normal i størrelsen.
Fra kr 799,00 inkl. mva.