Du har ingen varer i handlekurven.

MONO

Filters
Hiking skoene fra norske Mono er endelig tilbake! Mono velger kun de beste skandinaviske materialene når de produserer sine sko. Hiking boots er en trendy og komfortabel sko som sitter godt på foten. Den høye sålen passer perfekt i all slags vær. Orange lisser følger med. Normal på størrelsen. Håndlaget i Portugal // 100% cow leather // EVA gummi såle.
Fra kr 2 500,00 inkl. mva.
Hiking fra Mono er en superfresh støvel i semsket skinn. Skoen har vibram- såle og banebrytende teknisk såle. Passer like godt i skogen eller til vanlig hverdagsbruk. Normal i størrelsen. Materiale: Overflate av semsket skinn, nylonlisser og såle i 100% gummi.
Fra kr 2 500,00 inkl. mva.
Hiking Core Cap Suede vintersko fra Mono. Skoen har et sporty look med en saml gummikant, skolisser, kraftig såle og sikkert grep. Hiking Core Cap Suede er i semsket skinn, foret og i fargen svart. Perfekt til vinter. Med skoen følger et ekstra sett skoklisser i svart. Nuværende skoklisser er olivengrønne.
Fra kr 2 500,00 inkl. mva.
Superfine sneakers i mesh og semsket skinn. Skoen har rund skotupp, beige lisser, hvit såle fra Vibram. skoene sitter utrolig godt på foten og har god demping. Normale i størelse
Fra kr 1 799,00 inkl. mva.
Kul og klassisk sneaker. Skoene har tjukk såle, knyting og fint suede stoff. Gode og behagelig å gå i. Normale i størelse. Såle fra Vibram
Fra kr 1 799,00 inkl. mva.
Filter Clear All
Min: kr 1 799,00 Max: kr 2 500,00
kr1799 kr2500