Du har ingen varer i handlekurven.

MONO

Filters
Hiking skoene fra norske Mono er endelig tilbake! Mono velger kun de beste skandinaviske materialene når de produserer sine sko. Hiking boots er en trendy og komfortabel sko som sitter godt på foten. Den høye sålen passer perfekt i all slags vær. Orange lisser følger med. Normal på størrelsen. Håndlaget i Portugal // 100% cow leather // EVA gummi såle.
Fra kr 2 500,00 inkl. mva.
En klassisk funksjonell tursko fra Norske Mono. Den er raffinert for å passe både de motebevisste og naturelskeren. Passformen er overlegen, og støvelen passer til de fleste formål. Enten du skal på shoppingtur med venner eller opp på fjellet, vil du aldri føle deg feil. Normal i størrelsen.
Fra kr 2 500,00 inkl. mva.
Hiking Suede sko fra Mono er en stilig og sporty støvel i semsket skinn. Skoen har vibram-såle, som giver veldig godt grep og komfort. Passer like godt i fjellet som til vanlig hverdagsbruk i byen. Normal i størrelsen. Materiale: Overflate av semsket skinn, nylonlisser og såle i 100% gummi.
Fra kr 2 500,00 inkl. mva.
Hiking Core Cap Suede vintersko fra Mono. Skoen har et sporty look med en smal gummikant, skolisser, kraftig såle og sikkert grep. Hiking Core Cap Suede er inspirert av stilen på fjellet, men passer perfekt til byen også. Skoen er gjort i semsket skinn og fôret med ull. Perfekt til de kaldere dager. Med skoen følger et ekstra sett skolisser. Normal i størrelsen.
Fra kr 2 500,00 inkl. mva.
Hiking Grained Leather, håndlaget sko i Portugal fra Mono. En sko som er inspirert av en klassisk funksjonell tursko, men er raffinert for å passe både den motebevisste og naturelskeren. Holdbarheten og passformen er overlegen, og støvelen passer til de fleste formål. Stilig sko både til byen og fjellet, med Mono Hiking vil du aldri føle deg feil. Skoen er gjort av materialer fra Italia. Overdelen består av italiensk semsket skinn og er innerfôret med ull. Alt er konstruert på en gummi/mikro yttersåle. Normal i størrelsen.
Fra kr 2 600,00 inkl. mva.
Superfine sneakers i mesh og semsket skinn. Skoen har rund skotupp, beige lisser, hvit såle fra Vibram. skoene sitter utrolig godt på foten og har god demping. Normale i størelse
Fra kr 1 799,00 inkl. mva.
Kul og klassisk sneaker. Skoene har tjukk såle, knyting og fint suede stoff. Gode og behagelig å gå i. Normale i størelse. Såle fra Vibram
Fra kr 1 799,00 inkl. mva.