page

Morris dame

Morris sin damekolleksjon inneholder alt fra jeans, skjorter og gensere, til jakker og blazere. Designeren er ikke redd for å bruke hele fargeskalaen i sine plagg. Klærne kommer i alt fra nøytrale nyanser og pasteller til sterke livlige farger, samt mørkeblå og svart – alt etter smak og behov. Ta en titt i vår nettbutikk og finn dine favoritt plagg fra Morris.

Morris er et designermerke som blir produsert av italienske klesfabrikker, men ble opprinnelig grunnlagt av en svenske. Morris er kjent for sitt essentriske, lekende og attraktive design. Morris sine kleskolleksjoner er en fargerik blanding av samtidens rådende trender, nytenkning, samt en dose personlig uttrykk. Merket er kjent for sitt fargesprakende design og finslipte detaljer - både på innsiden og utsiden av klærne.
 
Dette er klær som oser av stil og som gir et vakkert og sofistikert uttrykk. Klærne er laget av materialer av høy kvalitet – noe som gjør at plaggene ikke bare er vakre men også behagelige å ha på. Designeren er ikke redd for å bruke hele fargeskalaen i sine plagg. Klærne kommer i alt fra nøytrale nyanser og pasteller til sterke livlige farger og samt mørkeblå og svart – alt etter smak og behov.
 
Hos oss i Finbeck og Fia finner du et førsteklasses utvalg av Morris-klær både for dame og herre. Klesplaggene fra Morris har en bred variasjon og du vil finne klær som passer for både jobb, fest og fritid. Klærne fra Morris vil holde deg velkledd i alle anledninger, med deres egne unike design og personlighet. Den iøynefallende
 
Morris-logoen gir umiddelbart et inntrykk av stil. Finn ditt favorittplagg fra Morris- kolleksjonen i Finbeck og Fia sin nettbutikk i dag - og gled deg til å motta en delikat og sofistikert motepakke i posten innen noen dager.
 
Besøk oss gjerne for å finne litt inspirasjon og veiledning til hvordan du kan oppgradere din garderobe.  Dersom du har spørsmål eller noe annet vi kan hjelpe til med, så er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.
Telefon: 320 60 690 eller E-mail: butikk@finbeckogfia.no