page

Morris herre

Navnet Morris kommer fra den legendariske butikken for menn som fra 1949 til 1970 lå i Stockholm, i Hamngatan. Butikken var ment til alle menn i alle aldre. Merket Morris tiltrakk seg også bønder fra hele landet som hadde en lidenskap for Britiske klær og accessoirers med god og høy kvalitet. På den tiden laget de, duffelcoater, formsydde dresser, eller elegante, vannfaste jakker fra Mackintosh.

I likhet med butikken i Stockholm, Morris - er merket noe annet. Det er ikke særlig britisk i det hele tatt, men merket står mer for den eksentriske, lekfulle og velkledde mannen som står bak merket, Jan Alsén. Morris er klassisk og trendy, men også veldig personlig. Stilen dreier seg om å skape et uttrykk. Det er lite som er mer attraktivt enn noen som er selvsikker i kledd et pent antrekk som faller naturlig. Derfor er komfort og passform en rød tråd som går igjennom hele Morris` kolleksjon. Deres plagg har blitt skapt med en følelse av tradisjon med fokus på håndverk.
 
Hos oss i Finbeck og Fia finner du et førsteklasses utvalg av Morris-klær både for dame og herre. Klesplaggene fra Morris har en bred variasjon og du vil finne klær som passer for både jobb, fest og fritid. Klærne fra Morris vil holde deg velkledd i alle anledninger, med deres egne unike design og personlighet. Den iøynefallende
Morris-logoen gir umiddelbart et inntrykk av stil. Finn ditt favorittplagg fra Morris- kolleksjonen i Finbeck og Fia sin nettbutikk i dag - og gled deg til å motta en delikat og sofistikert motepakke i posten innen noen dager.
 
Besøk oss gjerne for å finne litt inspirasjon og veiledning til hvordan du kan oppgradere din garderobe.  Dersom du har spørsmål eller noe annet vi kan hjelpe til med, så er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.
Telefon: 320 60 690 eller E-mail: butikk@finbeckogfia.no