Du har ingen varer i handlekurven.

OLAJEANS

"Olajens Denim er et norsk klesmerke, som ble startet opp i 2017 av grunnlegger og designer Siv Gunhild Waldeland. Hun har mange års erfaring i tekstil markedet, og startet opp ridetøy merke B Vertigo i 2010, som ble en kjempe suksess i mer enn 20 land. Olajens har stor fokus på å optimalisere ulike passformer på bukser, ikke bare forskjellige ben-modeller men også liv høyder. Med kjærlighet og lidenskap i arbeidet som ligger bak utviklingen av Olajens, er dette et sterkt ønske at skal gjenspeile hver og en modell som blir presentert i Olajens kolleksjonene. Buksene består av selektivt utvalgte stoffer og materialer som er viktig for å skape trygghet og tilit til produktene og varemerke i sin helhet. Hver jeans modell er individuelt"

Filters
Olajeans nyhet denne våren er Nora wideleg jeans. Modellen er høy på midjen og smal over hoften, hvor den vider ut fra lår til kne og ytterligere rett fra kne til enden av buksebenet. De tøffe lommene foran gir jeansen et ungt og lekent uttrykk. Her i en ivory «helårs hvit» bomulls stretch.
Fra kr 1 999,00 inkl. mva.
Modellen er høy på midjen og smal over hoften, hvor den vider ut fra lår til kne og ytterligere rett fra kne til enden av buksebenet. De tøffe lommene foran gir jeansen et ungt og lekent uttrykk. Her i en ivory «helårs hvit» bomulls stretch.
Fra kr 1 999,00 inkl. mva.
høyt elsket wideleg jeans fra Olajeans er en av bestselgerene, og her i en flott royal indigo blå vask. Jeansen gir kroppen en super flatterende siluett og det lille ekstra løfte til rumpen. Modellen er høy på midjen og smal over hoften, hvor den vider ut fra lår til kne og ytterligere ned til enden av buksebenet. Stoffet er av høy kvalitets stretch, noe som også gjør at den former seg pent på kroppen og er super komfortabel på.
Fra kr 1 799,00 inkl. mva.
Modellen er høy på livet og smal over hoften hvor den vider ut mot kneet og vider ytterligere ned til enden av buksebenet. Midjebåndet er designet med ekstra bredde, som gir en meget god komfort å ha på. Med dobbel stitching på midjebånd, ned mot baklommer og utvendig søm, setter dette et trendy og flott uttrykk på jeansen. Stoffet er av høy kvalitets stretch, noe som også gjør at den former seg pent på kroppen. Buksen har 5 lommer og har orange/beige farget kontrast sømmer. Lukkes foran med glidelås og knapp.
Fra kr 1 799,00 inkl. mva.
Slim fit jeans i fin vask fra Olajeans.
Fra kr 1 699,00 inkl. mva.
Kule jeans inspirert av 70' tallet fra Olajeans.
Fra kr 1 799,00 inkl. mva.
Fin bukse med vokset følelse på stoffet som ger en tøffere inntrykk fra OlaJeans.
Fra kr 1 799,00 inkl. mva.
Kul og behagelig jeans fra Olajeans i fargen "Dark Brown".
Fra kr 1 799,00 inkl. mva.
Fine hvite jeans fra Olajeans.
Fra kr 1 699,00 inkl. mva.
Slim fit jeans i fin vask fra Olajeans.
Fra kr 1 699,00 inkl. mva.
Jeans med vide bein i en nydelig blåfarge og svart fra Olajeans.
Fra kr 1 699,00 inkl. mva.
The Suzanne Jean. Skinny jeans fra OLAJENS i fargen "Dark Blue".
Fra kr 799,50 inkl. mva.
Straight leg jeans fra OLAJEANS.
Fra kr 1 699,00 inkl. mva.
Fra kr 1 699,00 inkl. mva.
Modellen er høy på livet og smal over hoften. Buksebenet vider ut fra lår til kne og vider ytterligere ned til enden av buksebenet. Buksen har 5 lommer og sømmer er ton i ton med fargen på stoffet. Lukkes foran med glidelås og knapp. Stoffet er av høy kvalitets stretch, noe som også gjør at den former seg pent på kroppen.
Fra kr 1 599,00 inkl. mva.
Filter Clear All
Min: kr 1 599,00 Max: kr 1 999,00
kr1599 kr1999