Du har ingen varer i handlekurven.

PARAJUMPERS

Filters
Jakken har lettdun bak/front med armer i jersey stoff. Den har dobbel glidelås i front og lommer på hver side med glidelås. Kjempe tøff jakke for vår sommer dager
Fra kr 2 999,00 inkl. mva.
Jakken er med hette og har lettdun bak og i front med armer i jersey stoff. Den har dobbel glidelås i front og lommer på hver side med glidelås.
Fra kr 3 299,00 inkl. mva.
enkel dunvest fra Parajumpers. Vesten har et stilrent uttrykk og egner seg godt til et hverdagslig uttrykk. Vesten har en smal passform og logo-patch i nakken.
Fra kr 3 399,00 inkl. mva.
Dodie vest fra Parajumpers.
Fra kr 3 599,00 inkl. mva.
Parajumpers dodie er en vest med smal passform. Den har lommer i sidene og logo-patch i nakke. Dodie er en superlett og sporty vest
Fra kr 2 999,00 inkl. mva.
Ekstra lett dunfylt jakke med hette og firkantet polstring. Jakken er laget i to stoffer: den viktigste er 10 den skinnende nylon ripstop med vannavvisende behandling og PU-belegg på baksiden, mens den andre er stretch nylon-elastan mikro reps med vannavvisende behandling. Hetten er justerbar ved hjelp av en tape. To lommer med glidelås og to innerlommer, en mesh. Bunn med snøring. Mansjetter i lycra. Reflekterende PJS -logotrykk på halsen midt bak. Glidelås foran. Ikonisk gul elastisk stropphalslukking og PJS -lapp på venstre erme.
Fra kr 5 999,00 inkl. mva.
Super lett stretchjakke i nylon. Stoffet er elastisk, sømløst kanal-vattert, lite nylon-elastan ripstop, med hvitt andedunfyll. Jakken har to frontlommer med glidelås og en brystlomme med vertikal glidelås, samt en innerlomme. Bunn i lycra, ribbestrikk i mansjetter og krage. Toveis glidelås foran. Ventilasjonsåpninger under armene. Ikonisk gul elastisk stropphalslukking og PJS -lapp på venstre erme.
Fra kr 5 499,00 inkl. mva.
Vendbar jakke fra Parajumpers. Kan vrenges og brukes på to sider. Jakken er med hette og høy hals. den har logo på ene armen og to-veis glidelås. Superlett jakke Litt liten i størelse 100% polyester Foret med 90% dun og 10% fjær
Fra kr 5 999,00 inkl. mva.
Elliot i bomberpassform har en lett vattert front og bakside og ermer av bomullfleece med stretch.
Fra kr 3 499,00 inkl. mva.
hettegenser fra Parajumpers i myk fleece med blandede bomullsarmer. Fôret og polstret, den har to lommer foran, høyt ribbestrikk i bunnen, glidelåslukking med innvendig nedfellbar fal. Brukes som høst/vårjakke eller om vinteren under yttertøy.
Fra kr 4 499,00 inkl. mva.
Parajumpers Rhino svart bomberjakke med hette i mykt fleecestoff og svart stoff med justerbar hette, gul spenne på nakken, tre lommer foran og en innside. Bandete mansjetter og nederkant. Dobbel glidelås.
Fra kr 4 599,00 inkl. mva.
Vest fra Parajumpers med fleece på forsyde og dun på rygg. Vesten har lomme opp på ene brystet og nede på sidene. Parajumpers logi nakke bak
Fra kr 4 499,00 inkl. mva.
Høy hals Ribbestrikkede sidepaneler Ribbestrikket kant og nederst på ermene Normal i størrelsen 100% bomull
Fra kr 4 499,00 inkl. mva.
Geena dunjakke fra Parajumpers til dame.
Fra kr 4 499,00 inkl. mva.
Irene dunjakke fra Parajumpers.
Fra kr 5 499,00 inkl. mva.
Jakken er med hette og har lettdun bak og i front med armer i jersey stoff. Den har dobbel glidelås i front og lommer på hver side med glidelås.
Fra kr 3 299,00 inkl. mva.
Stilig og varm dunjakke i kortere modell. Jakken er laget med polarekspedisjoner som inspirasjon. Derfor er jakken svært varm og samtidig lett, fylt med myk og komfortabel dun som gjør den til din beste venn i vinter!
Fra kr 8 999,00 inkl. mva.
Parajumpers Irene er en lett dun kåpe med hette. Den har to veis glidelås og lommer i sidene. Smal passform. En perfekt kåpe til vår-sommer-høst. Kåpen er av 90% dun og 10% fjær og er super lett.
Fra kr 4 999,00 inkl. mva.
Parajumpers Janet er tilbake hos Finbeck og Fia. Janet er en halv lang jakke med justerbar hette. Jakken har en vannavvisende behandling. To lommer med glidelås samt en innerlomme. Toveis glidelås og to glidelåser bak. Ribbede indre mansjetter. Ikonisk gul elastisk stropphalslukking og PJS -lapp på venstre erme.
Fra kr 6 999,00 inkl. mva.
Jayden, kul dunjakke fra Parajumpers til herre.
Fra kr 3 999,00 inkl. mva.
Da har Finbeck og Fia fått inn årets modeller av Parajumpers Long bear. Vår bestselger gjennom mange år. Long Bear er den perfekte balansen mellom funksjonalitet og stil med en evig design. Denne jakken har de ikoniske Parajumpers -detaljene, den gule elastiske stroppen med krok inspirert av den som ble brukt av fallskjermhoppere. Long Bear har nå kun pels rund hette og ikke innvendig noe som gjør den lettere å ha på. Pelsen rund hette kan taes av eller hele hetten Long bear har 10.000 mil i vansøyle ,tapet sømmer på hette og skuldre, samt den har to lommer forann. To veis glidelås i front.
Fra kr 8 999,00 inkl. mva.
Enten det er for midtsesongbeskyttelse eller for ekstra plagg under vinterfrakker, er Olivia en perfekt kombinasjon, et must du bør ha i garderoben din. Jakken har lommer på siden samt bak. Høy krage i hals EXTERNAL COMPOSITION: SHELL 1:80% PL 20% EA SHELL 2:100% PA INTERNAL COMPOSITION: LINING:100% PA FILL:90% DUCK DOWN 10% DUCK FEATHERS
Fra kr 2 999,00 inkl. mva.
Parajumpers Panda er tilbake hos Finbeck og Fia. Jakken er en lang modell til nedenfor knærne med en liten splitt i sidene. Jakken har hette med snøring, detaljer i hals og lommer i front. Denne jakken holder deg varm på kalde vinter dager. Foret med 100% dun
Fra kr 7 999,00 inkl. mva.
Kort polstret jakke Parajumpers Pia i sateng. Vanntett, vindtett og pustende stoff. Blandet polstring av dun- og andfjær. To glidelåslommer foran, en innerlomme i mesh. Glidelås kan åpnes begge veier. Gul spenne på nakken for bedre beskyttelse mot vind og kulde. Bunn og mansjetter med strikk.
Fra kr 5 999,00 inkl. mva.
Finbeck og Fia har fått inn nye Parajumpers Shedir. Her møtes teknologi og design for å lage en superlett pufferjakke med et elegant design. Shedir har et skall i Cordura ripstop, et tøft og motstandsdyktig stoff, med innsatser av nylon oxford. Jakken er laget i to tekstiler: hoveddelen er en 20 den cordura ripstop med vannavvisende behandling og det andre stoffet er resirkulert nylon oxford med stoffbeskyttelsesbehandling og indre polyuretanlaminering. Hette med snøring. To håndvarmerlommer med glidelås og to nederste lommer med glidelås. To innerlommer, en mesh og en med glidelås. Snøring i midjen. Toveis glidelås foran med stormklaff med knapp. Ribbestrikkede mansjetter og forsterkede albuer. Ikonisk gul elastisk stropphalslukking og PJS -lapp på venstre erme.
Fra kr 9 499,00 inkl. mva.
Utrolig let, lækker og varm vinterjakke fra Parajumpers. Jakken har en kort og smart pasform. Den har en stor behagelig hette, som ligger flott rundt halsen når den er nede. Parajumpers ikoniske detaljer pynter på hele jakken: som det gule klassiske båndet ved halsen, logo på venstre skulder. Den er fylt med dun av høy kvalitet og er ekstremt lett, samtidig er yderstoffet vind- og vannavisende. Jakken er utrolig varm og perfekt til at gå den kolde vinter i møde.
Fra kr 6 499,00 inkl. mva.
Jayden er en lett fritidsjakke med et sporty preg og en rett passform. Den har 4-veis stretchmateriale og polstring i front og bak er det en jakke som gir komfort og bevegelighet . Perfekt for spaserturer eller ut på byen. Lukkes med glidelås foran og har to praktiske lommer i front samt den klassiske Parajumperlogoen på venstre erm.
Fra kr 3 499,00 inkl. mva.
Bestselgeren Juliet fra Parajumpers har nå kommet i nye farger. Den populære jakken har en slim fit passform og laget i et meshmateriale som holder dunen på plass samtidig som den er deilig og behagelig mot kroppen. Juliet har to funksjonelle lommer i front og en på innsiden, praktisk hette med snøring og lukkes og åpnes med toveis glidelås. Dobbeltkragen i halsen gjør at jakken holder godt på varmen samtidig som ventilasjonshullene under ermene unngår klamhet og sørger for maksimal komfort. En sporty hverdagsjakke som passer perfekt til overgangsesongen!
Fra kr 4 699,00 inkl. mva.
Juliet dunjakke fra Parajumpers.
Fra kr 4 699,00 inkl. mva.
PARAJUMPERS LAST MINUTE ER EN SUPERLETT DUNJAKKE FOR HERRE MED HETTE OG TO VEIS GLIDELÅS. DEN HAR TO LOMMER FORANN, BRYSTLOMME OG INNER LOMME. JAKKEN ER SUPERLETT OG HAR LOGO PÅ ENE ARMEN. EN PERFEKT OVERGANGS JAKKE MED HETTE ELLER FOR LITT KJØLIGE SOMMER KVELDER. Jakken har 90% dun og 10% fjær
Fra kr 4 999,00 inkl. mva.
Last Minute, tidløs dunjakke fra Parajumpers til herre.
Fra kr 4 999,00 inkl. mva.
Super cool dunvest special edition fra Parajumpers. Vesten er en lang type. Den har høy krage i hals. Vesten lukkes med glidelås på ca 50% av høyden. Over glidelås er en klaff som kneppes . Denne går over hele høyden.. Lommer forann
Fra kr 6 999,00 inkl. mva.
Komforttabel hette genser. Lorn-fleecen gjennomgår en spesiell sprøytebehandling med et svart pigment, noe som skaper en falmet effekt og gir litt vintage-touch.
Fra kr 2 499,00 inkl. mva.
Kabelstrikket lue laget av merinoull. Avtagbar "dusk" i ekte pels. Mykt polyesterfôr i fleece. PJS -lapp foran.
Fra kr 1 799,00 inkl. mva.
Pen lue fra Parajumpers med oppbrett og logo i front. Luen har en ribbet kvalitet som sikrer god passform samtidig som øllets naturlige kvaliteter holder deg god og varm! Et must på kalde vinterdager!
Fra kr 799,00 inkl. mva.
Finbeck og Fia har fått inn denne super fine vesten fra Parajumpers. Vesten har hette og den er elastisk i sidene og to veis glidelås. Lommer forann og en lomme bak på rygg med glidelås . Parajumpers logo oppe på hette
Fra kr 2 999,00 inkl. mva.
Olivia, sporty dunjakke til dame.
Fra kr 3 499,00 inkl. mva.
Ekstra lett dunfylt teknisk bukse med firkantet polstring. Buksene er laget i to stoffer: den viktigste er den skinnende nylon ripstop med vannavvisende behandling og PU belegg på baksiden, mens den andre er stretch nylon-elastan mikro reps med vannavvisende behandling. Elastisk midje som kan justeres ved hjelp av tape. To lommer med glidelås. Ankelmansjetter med snøring. PJS -reflekterende logo på baksiden. Ikonisk PJS -lapp på venstre forside.
Fra kr 3 999,00 inkl. mva.
Flerfarget jakke med dunfyll, laget i nylon-polyuretan-reps, med vannavvisende behandling. Hideaway hette med snøring med glidelås på kragen. To trykknapplommer foran med dobbel oppføring, samt to innerlommer i mesh. Toveis glidelås. Ribbestrikkede mansjetter. Ikonisk gul elastisk stropphalslukking og PJS -lapp på venstre erme. EXTERNAL COMPOSITION: SHELL:97% PA 3% PU INTERNAL COMPOSITION: LINING:100% PA MESH LINING:100% PL FILL:100% DUCK DOWN
Fra kr 7 999,00 inkl. mva.
Downproof polyester matte finish taffeta vest with a light down fill. Two zippered front pockets and a chest pocket with vertical zip.
Fra kr 3 999,00 inkl. mva.
Sporty vest fra Parajumpers, Perfect Man. Bilde kommer snart.
Fra kr 3 999,00 inkl. mva.
Rosy er en sporty og lett bomberjakke fra Parajumpers. Stødig og stretchy jerseykvalitet med paddet front og skulderparti. Jakken har høy krage og glidelåslukkning i front. Ribb langs hem, mansjetter og i sidene. To stikklommer med zip i front og PJS logo patch på venstre erme. En feminin, kort og smal modell. Med behagelig stretch som gjør passformen perfekt
Fra kr 2 999,00 inkl. mva.
Sporty dunjakke med metallisk overflate for et tøfft utsende. Jakken er vendbar og kan brukes på begge sider. Parajumpers på rygg ved cappucino farge vendt ut. Bildene viser jakke brukt på begge sider
Fra kr 4 599,00 inkl. mva.
Finbeck og Fia sin bestselger gjennom mange år Parajumpers Ugo. Perfekt jakke på vår-sommer-høst. Jakken hat lommer med glidelås samt en brystlomme med glidelås. To veis glidelås i fornt. Høy hals. Logo på ene armen samt jakken er super lett.
Fra kr 4 699,00 inkl. mva.
Ugo dunjakke fra Parajumpers til herre.
Fra kr 4 699,00 inkl. mva.
Tidløs og sporty dunvest fra Parajumpers. Vesten har to lommer foran, en liten glidelåslomme på brystet og en praktisk, funksjonell lomme nederst på ryggen. Zavier har en oppreist krage som beskytter mot vind samt et deilig 3-veis stretch materiale som sørger for bevegelighet og komfort i kombinasjon med polstringen front og bak.
Fra kr 3 599,00 inkl. mva.
Zavier, sporty dunvest til herre fra Parajumpers.
Fra kr 3 599,00 inkl. mva.