page

Uber jakke dame

Med riktige jakker er du godt kledd året rundt. Årets forskjellige sesonger har en stor effekt på utformingen og valg av ytterjakker. Ingen kvinnes garderobe er komplett uten et utvalg av forskjellige ytterjakker. Hos Finbeck og Fia finner du nå stilrene parkasjakker fra det norske merket Uber.

Uber har omsider brukt sine kreative og revolusjonerende krefter på dame segmentet, og dette lyser det kvalitet av.  Silhuetten til jakkene er noe av det flottere vi har sett på dame jakker som er så teknisk overlegen. Jakken vil holde deg varm, tørr og beskyttet selv gjennom en vinterstorm. Uber har også perfeksjonert sin revolusjonerende Regulator stretchteknologi, dette resulterer i varmere, mykere og lettere jakker. Kort oppsumert er dette en «must have» jakke for regnfulle høst/vårdager, og ikke minst kalde vinterdager.
 
UBER er et norsk merke som så startet sin produksjon av funksjonelle jakker i 2009 og på denne tiden fantes det kun 3 jakker i deres kolleksjon, det var en relativt smal distribusjon. I dag, 8 år senere finner man UBER hos de fleste store motebutikkene verden over, som Harrods i London og Konen i Munchen. UBER sitt design er basert på hva den sporty og aktive kvinnen trenger og fortjener av en ytterjakke. Enten den skal brukes over treningsklær eller til hverdags. UBER bruker avansert teknologi til å lage jakker som gjør at du kan holde deg varm og tørr ,samtidig som jakkene fra
 
UBER har et skarp skandinavisk preg over seg. UBER kombinerer moderne ekspedisjons teknologi med luksuriøs design på en helt ny måte. Deres mål er å lage akkurat ditt nye favorittplagg som du ikke kan motstå å ha i garderoben din.
 
Besøk oss gjerne for å finne litt inspirasjon og veiledning til hvordan du kan oppgradere din garderobe.  Dersom du har spørsmål eller noe annet vi kan hjelpe til med, så er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.
Telefon: 320 60 690 eller E-mail: butikk@finbeckogfia.no