page

Uber Jakke herre

Vi i Finbeck og Fia brenner for mote og tilbyr et stilfullt herresortiment som blant annet Uber jakker. Hos oss vil du finne alt innenfor moderne herreklær, da vi har et brett utvalg av merkeklær du vanligvis ikke finner i andre butikker. Vi jobber hele tiden med å utvikle vårt sortiment til herrer for holde våre kunder oppdaterte på siste mote.

UBER er et norsk merke som så startet sin produksjon av funksjonelle jakker i 2009 og på denne tiden fantes det kun 3 jakker i deres kolleksjon, det var en relativt smal distribusjon. I dag, 8 år senere finner man UBER hos de fleste store motebutikkene verden over, som Harrods i London og Konen i Munchen. UBER sitt design er basert på hva den moderne forretningsmannen trenger, krever og fortjener av en ytterjakke.
 
Enten den skal brukes over dress eller til hverdags. UBER bruker avansert teknologi til å lage jakker som gjør at du kan holde deg varm og tørr samtidig som jakkene fra UBER har et skarp skandinavisk preg over seg. UBER kombinerer moderne ekspedisjons teknologi med luksuriøs design på en helt ny måte. Deres mål er å lage akkurat ditt nye favorittplagg som du ikke kan motstå å ha i garderoben din.
 
Finbeck og Fia tilbyr fantastiske tekniske jakker fra Uber, som tilfredsstiller alle krav for deg som er ute etter ypperste kvalitet. Jakkene tåler temperaturer mellom -20 til +20 grader celsius, dette varierer i forhold til hvilken jakke du skal ha. Jakkene er knelange og er perfekt over dresser eller blazere. Jakkene fra Uber har vært en enorm suksess hos oss da de er perfekte for jobb-bruk og passer det norske klimaet perfekt.
 
Med vårt utvalgte sortiment av Uber Jakker vil du ha en jakke til enhver anledning og årstid.
 
Besøk oss gjerne for å finne litt inspirasjon og veiledning til hvordan du kan oppgradere din garderobe.  Dersom du har spørsmål eller noe annet vi kan hjelpe til med, så er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.
Telefon: 320 60 690 eller E-mail: butikk@finbeckogfia.no