Du har ingen varer i handlekurven.

DAMEKOLLEKSJON

Filters
superfin, klassisk cardigan fra Ane Mone - strikket en en myk og fluffy angora-miks. Ashley Cardigan har lange, smale ermer og en noe kortere lengde som gir et delikat og pent uttrykk, og som gjør at cardiganen lett kan styles med både bukser og skjørt. Cardiganen har små lommer i front, rund hals og dekorative gullknapper som tilfører det lille ekstra.
Fra kr 1 999,00 inkl. mva.
En lett dunjakke med hette. Stoffet er værbestandig og gir god varme med andedun. Jakken har polstret hette med snøring og glidelås, slik at du kan beskytte hodet på kaldere dager. Med underarmsventilasjon og det ikoniske PJS-emblemet er dette en superstilig og komfortabel helårsjakke. Jakken har også glidlås i rygg Materialer Innside: 100 % polyamid 100 % andedun Skall: 100 % polyamid
Fra kr 5 499,00 inkl. mva.
Myk og deilig college genser i økologisk bomull, designet i Norge og produsert i Europa. Perfekt hverdagsgenser om du tar en tur på hytta eller afterski! Genseren har en kort modell med "piste" på brystet og "off" på ryggen. Bokstavene glitrer! Liten splitt i hver side!
Fra kr 1 499,00 inkl. mva.
tøff og deilig teddy fleecejakke fra C.A.Y.A (Come As You Are). Den kommer med masse kule detaljer så som: glidelås i sidene så du kan ha splitter, en stjerne i sølv på ryggen, andre sølvdetaljer og glidelåslommer. Den er veldig stor i størrelsen, så her kan du gå ned en størrelse.
Fra kr 2 310,00 inkl. mva.
Fra kr 2 700,00 inkl. mva.